MicroSorter

De MicroSorter is een compact en schaalbare sorteersysteem ontworpen om bestellingen efficiënt en georganiseerd te sorteren, waardoor het hele proces van ontvangst tot verzending aan de klant geoptimaliseerd wordt. De MicroSorter is ontworpen om een hoog volume aan bestellingen efficiënt, nauwkeurig en snel te verwerken, wat het een waardevol bezit maakt voor logistieke e-commerce centra die hun operationele efficiëntie willen verbeteren. Het compacte ontwerp maakt integratie in bestaande logistiek systemen gemakkelijk en de schaalbare aard van de oplossing betekent dat deze mee kan groeien met het bedrijf.

Hoe werkt de MicroSorter?

De MicroSorter is een automatisch sorteereenheid die een breed scala aan producten en post- en pakketpakketten kan verwerken. De MicroSorter is modulair en kan verschillende bestemmingstypen hebben, zoals dozen, bakken, chutes, tassen, rolcontainers en palletdozen. Door het combineren van MicroSorter modules kan er een hoger aantal bestemmingen en doorvoer worden gecreëerd.

Wat is er allemaal mogelijk?

Kleding/ Lederwaren

Schoenen

Electronics

Sieraden

Kleine Paketten

Kantoor Artikelen

Medicijnen/ drogisterij artikelen

Wat nog meer? Laat het ons testen!

Voordelen van de MicroSorter

Complete levering

Met de MicroSorter bent u verzekerd van een volledige en geïntegreerde oplossing voor uw sorteer-vraagstukken. Bij levering is alles aanwezig, van de benodigde hardware, besturingen tot de software en de standaard interfaces met WCS en WMS.

Lage investering

Met een verrassend betaalbare investering kunt u uw bestaande logistieke systemen naar een hoger niveau tillen. Laat ons u helpen bij het verbeteren van uw logistieke processen en neem vandaag nog contact met ons op.

Betrouwbare industriële technologie

De MicroSorter is ontworpen met industriële producten en bij de uitvoering hebben we gekozen voor eenvoudige mechanische oplossingen. Dit maakt de MicroSorter SF een eenvoudige, robuuste en betrouwbare machine.

Breed toepasbaar

De MicroSorter is breed toepasbaar omdat het sorteersysteem ontworpen is om een groot scala aan producten te verwerken. Dit betekent dat het systeem in staat is om een breed assortiment aan producten op een efficiënte manier te verwerken.

Diverse branches

De MicroSorter is een universeel systeem en kan in veel verschillende sectoren en industrieën worden toegepast, dankzij het feit dat het niet beperkt is tot specifieke producten. Sectoren waarin de MicroSorter wordt toegepast, zijn onder andere e-commerce, logistiek en distributiee

Meerdere varianten

Qua bestemmingen zijn er meerdere varianten beschikbaar om producten naar toe te sorteren, zoals kratten, dozen, rollenbanen, glijgoten of zakken.

Modulair

Het aantal bestemmingen is eenvoudig uit te breiden door het plaatsen van extra units. Dit betekent dat de MicroSorter SF mee kan groeien met uw bedrijf.

Compact

Dankzij de compacte afmetingen van 4x2m is de MicroSorter eenvoudig te installeren en te verplaatsen.

Uitbreidbaar

Door de MicroSorter uit te breiden met onze Easy Fulfill sorteeroplossingen kunnen producten met afwijkende afmetingen ook gesorteerd worden. Daarnaast is het mogelijk om de kratten automatisch te wisselen.

Bestemmingen

30 tot 48 bestemmingen per MicroSorter unit, afhankelijk van de breedte van de bestemming:

200mm = 48 bestemmingen
300mm = 40 bestemmingen
400mm = 30 bestemmingen

Capaciteit

Capaciteit per MicroSorter 600 – 1.000 items per uur. Per MicroSorter unit tot wel 200 orders / verzendingen per uur

Door meerdere MicroSorter units te koppelen tot wel 1000 orders / verzendingen per uur mogelijk!

Producten

De MicroSorter biedt een ruime reeks aan product variaties en afmetingen. De productafmetingen variëren van 50 x 50 x 10 mm tot 375 x 575 x 120 mm

Wilt u per direct en vrijblijvend weten of onze sorteeroplossing voor uw bedrijf rendabel is?

Raadpleeg dan onze online rekentool!