EASYFULFILL

Easy Fulfill is een handmatige sorteeroplossing die, zoals de naam al doet vermoeden, het fulfillment-proces vereenvoudigt. Het is een bewezen technologie die al jarenlang binnen de farmacie wordt gebruikt onder de naam easy filling. Easy Fulfill optimaliseert uw logistieke sorteersysteem aanzienlijk ten opzichte van de traditionele werkwijze. De flexibele opzet maakt het bovendien eenvoudig om in de toekomst te upgraden naar een sorteersysteem met automatische verwerking, zoals onze Speed Filling+ sorteeroplossing. De relatief lage investering die vereist is, maakt het nu mogelijk voor elk bedrijf om de logistieke processen van ontvangst tot verzending van bestellingen te optimaliseren.

Easy-fulfill is een vorm van handmatig pakketten sorteren

Wat is er allemaal mogelijk?

Kleding/ Lederwaren

Schoenen

Electronics

Sierraden

Kleine pakketten

Kantoor artikelen

Medicijnen/ drogisterij artikelen

Wat nog meer? Laat het ons testen!

Hoe werkt Easy Fulfill?

Met Easy Fulfill kunt u gemakkelijk batches van producten verwerken, in plaats van individuele orders. Door simpelweg een product te scannen, zoekt Easy Fulfill automatisch de bijbehorende order en toont door een een locatie blauw te laten oplichten waar het product moet worden geplaatst. Met een indrukwekkende invoersnelheid van 300 tot 400 producten per uur zorgt Easy Fulfill voor een snelle en efficiënte verwerking van uw logistieke proces.

Batch picking

Met behulp van Easy Fulfill kan uw bedrijf op een eenvoudige manier batch picking toepassen. Hierdoor wordt het mogelijk om niet alleen één order, maar meerdere orders tegelijkertijd te verzamelen. Dit leidt tot een drastische verbetering van de efficiëntie en snelheid van het orderpicking proces.

Barcode scanning

Zodra de benodigde producten verzameld zijn neemt de gebruiker één voor één de producten uit de verzamelde items en scant de barcode van elk product. Als bijkomend voordeel wordt op deze manier direct gecontroleerd of de juiste voorraad producten verzameld zijn.

Put to light

Het product wordt op een locatie geplaatst waarbij de locatie blauw oplicht. Zodra een controle sensor heeft geverifieerd of het product op de juiste locatie is geplaatst, wordt de verlichting uitgeschakeld. Omdat elke verzamellocatie is uitgerust met een lamp, is het mogelijk om met meerdere personen gelijktijdig te verpakken.

Destinations

Zodra een order compleet is, gaat de verlichting van de bijbehorende verzamellocatie groen branden.
Met behulp van de draadloze scanner wordt de barcode van de desbetreffende verzamellocatie gescand. De inhoud van het vak kan nu worden uitgenomen en verpakt.

Voordelen van Easy Fulfill

All-In

Easy Fulfill biedt een complete en naadloze oplossing voor uw sorteervraagstukken. Bij levering ontvangt u alles wat u nodig heeft, inclusief hardware, besturings-elementen, software en benodigde interfaces.

Gezamelijk aan de slag

Per kast kunnen er meerdere gebruikers gelijktijdig werken. Eén gebruiker scant en verdeelt de producten over de diverse locaties, terwijl één of meerdere gebruikers aan de achterzijde de orders verpakken.

Kosten besparen

Easy Fulfill vereist geen grote investeringen. Hierdoor is het systeem al rendabel bij een dagelijkse orderstroom van 100 stuks. Dit maakt Easy Fullfill ideaal voor kleine tot middelgrote bedrijven die hun logistieke proces willen optimaliseren zonder grote uitgaven te doen.

Breed inzetbaar

Easy Fulfill is breed inzetbaar omdat het sorteersysteem is ontworpen om een grote verscheidenheid aan producten te kunnen verwerken. Dit betekent dat het systeem in staat is om een breed scala aan producten efficiënt te sorteren en te verwerken.

Universeel

Met Easy Fulfill heeft u een universeel sorteersysteem dat in diverse sectoren en industrieën kan worden gebruikt, ongeacht het type product. Easy Fulfill wordt momenteel gebruikt in verschillende sectoren, zoals e-commerce, logistiek

Eigenschappen

Capaciteit per Easy Fulfill 300 – 400 items per uur. Per Easy Fulfill tot wel 140 orders / verzendingen per uur.
De standaard vakgrootte is ofwel 300x400x250 of 600x400x250. Naast deze standaard afmetingen zijn er echter talloze andere opties mogelijk.

Handmatige draadloze technologie

De standaard meegeleverde draadloze functionaliteit voorkomt onnodig heen en weer lopen tussen verzamellocaties en werktafel tijdens verpakkings-werkzaamheden, waardoor het verpakkingsproces efficiënter en minder vermoeiend wordt.

Zeer eenvoudig en betrouwbaar

Easy Fulfill is opgebouwd uit industriële producten daarnaast heeft Easy-Fulfill geen mechanische delen dus ook geen slijtage! Dit maakt de Easy Fulfill dan ook een eenvoudige en betrouwbare oplossing.

Onbeperkt en modulair uitbreidbaar

Met Easy Fulfill heeft u de vrijheid om de locaties, vakken en kasten onbeperkt uit te breiden en te configureren. U kunt de capaciteit bepalen op basis van uw behoeften en stap voor stap inspelen op de groei van uw onderneming.

Wilt u per direct en vrijblijvend weten of onze sorteeroplossing voor uw bedrijf rendabel is?

Raadpleeg dan onze online rekentool!