MicroSorter
Video afspelen

In dit filmpje zie je onze MicroSorter in actie, die we ook zullen presenteren tijdens de Logimat in Stuttgart. Kom ons bezoeken op onze stand en bekijk onze MicroSorter van dichtbij!

Met onze MicroSorter kunnen we een breed scala aan items sorteren, in verschillende vormen en maten. Of het nu gaat om kleine onderdelen of grote pakketten, wij hebben de oplossing voor jouw logistieke uitdagingen. We denken graag met je mee om samen tot een efficiënte en doeltreffende logistieke oplossing te komen. Tot ziens op de Logimat!

Halle 5 | Booth 5A53

Tijdens het verpakken dient te worden gecontroleerd of de aantallen overeenkomen met de verwachte inhoud. De verwachte inhoud wordt op het display van de draadloze scanner weergegeven.

Hoe werkt de MicroSorter?

De MicroSorter  is een automatisch sorteereenheid die een breed scala aan producten en post- en pakketpakketten kan verwerken. De MicroSorter SF is modulair en kan verschillende bestemmingstypen hebben, zoals dozen, bakken, chutes, tassen, rolcontainers en palletdozen. Door het combineren van MicroSorter SF-modules kan er een hoger aantal bestemmingen en doorvoer worden gecreëerd.

Layouts van de MicroSorter